Bred anvendelse av dekorative Mdf Grilles

- Apr 03, 2018-

Gitterplaten produsenter er mye brukt innen petrokjemiske, kraftverk, vann planter, kloakk renseanlegg, kommunale ingeniørvitenskap og sanitærteknikk, for eksempel plattformer, ganger, Zhanqiao, furoverlegg, brønn dekker, stiger, gjerder, rullejern og så videre på. Gitterplaten kalles også stålgitterplaten, som er ordnet med en viss avstand mellom lastflaten og den horisontale stangen, og sveises på høyspenningsmotstandssveisemaskinen for å danne originalplaten. Den behandles av kutting, kutting, åpning, kant og andre prosesser for å bli det ferdige produktet av kundens forespørsel. Egenskapene er: høy styrke, lys struktur: sterk maskestrykk sveisestruktur gjør det høyt lager, lett struktur, lett å heise og så videre; vakkert utseende, slitesterkt: Zip overflatebehandling med hot dip gjør at den har god korrosjonsevne, vakker overflateglans, ventilasjon, lys, varmespredning, antislip, anti-glideevne. anti fouling.

Låseglassplaten, ved hvert skjæringspunkt som bærer det flate stålet og tverrstangen, presses inn i det lagre flade stål som bærer det flate stålet eller den for åpne åpningen ved trykk, og den faste gitterplaten kalles låseglassplaten. Flat stål brukes vanligvis i kryssstangen av låsende stålplate.

Den 1 gitterplaten kan bearbeides i forskjellige størrelser og former etter brukernes behov.

2 Avstanden mellom det flate stålet og kryssstangen kan bestemmes av leverandøren og leverandøren i henhold til designkravene.

3 på enden av det bærende flate stålet, brukes det vanligvis til å kante det flate stål med samme størrelse som det flate stålet. Den kan brukes som en type stål eller direkte med sparkerbrett, men seksjonen av kantplaten skal ikke være mindre enn tverrsnittet av det flate stålet.

4 i samsvar med etterspørselen fra kjøperen, kan det ikke gjøres levering.

5 Enkeltsidig filetsveising med høy sveisehøyde er ikke mindre enn tykkelsen på det bæreflate stålet. Lengden på sveisesømmen skal ikke være mindre enn 4 ganger tykkelsen på det bæreflate stålet.