Hvilke typer 3D-veggpaneler kan du ha for å adore interiøret? --1

- Jan 18, 2019-

I følge de grunnleggende materialene som brukes i produksjonen, er 3D Wall Panels tilgjengelig i mange varianter som følger:

Gips 3D-paneler: Dette har stor popularitet for sin evne til å bli gjort til enhver form og struktur. 3D Gypsum 3D Paneler representerer en ny oppføring i interiørdesign verden. De nyter rike design, og gir deg et flott alternativ tp play.

Tre 3D-paneler: Disse er laget av naturlige treflis som er bemyndiget av 3D-optikk. Når du vil gi et tradisjonelt utseende til interiøret, kan disse panelene gjøre unike dekorasjonsytelser.

MDF 3D-paneler: Disse panelene er laget av medium-tetthet eller høy tetthet fiberplater. De er skåret av CNC-ruteren, som styres av datamaskinen, kan males til noen farger. MDF 3D Wall Panels gir utmerket innredning alternativ for bolig og kommersielle innkapslinger. Og prisen er relativt billig.

seamless wave wall panel


Tags: Lephon er en profesjonell fabrikk som produserer, design og selger 3d veggpaneler, MDF veggpaneler, teksturert veggpaneler, MDF bølgebrett, skåret dekorative paneler, MDF grillepaneler, interiør dekorative paneler og så videre.