Hvilke materialer har 3D-plater?

- Apr 03, 2018-

Fra applikasjonsområdet kan forskjellige 3D-plater deles fra "material" og "installasjonsmetode". Spesielt materialer, kan deles inn i plast, metaller (separerbart jern og aluminium); i henhold til installasjonsmetoden, kan deles inn i pasta type, spenneplattetype, selvbetjeningstype.

"Plast": Fra et stort perspektiv er de fleste av de 3D-platene som for tiden brukes i markedet, laget av plastmaterialer. Selv om de fortsatt kalles på flere forskjellige måter, er de også godt tittel, for eksempel "high scores". , "Engineering plast", "PC legeringer" og så videre, tilhører generelt plastkategorien. "Polymer" er et veldig generelt begrep. Fra aspektet av 3D-brettet refererer det til polyvinylklorid (PVC), som er et vanlig materiale i våre liv, for eksempel tråder og plastrør. Dens fordel er at den har flammehemmende ytelse for dagbrann, enkel produksjon og prosessering, og en høy kostnadseffektivitet, slik at den tredimensjonale platen laget av dette materialet ofte brukes i innredning, merkevarekjedebutikker, butikker, KTV-underholdning steder, på grunn av sine vanlige materialer, også brukt i små batcher for Bao utendørs; "engineering plast" (ABS), som en plast med bedre ytelse, er overlegen polymer i høytemperaturmotstand og slagfasthet, men det er ikke lett å behandle og overflateffekten ikke er bra, i seg selv er ikke flammehemmende, i utgangspunktet dette materialet laget av tredimensjonalt bord ligger utenfor anvendelsesområdet, som bruken av dørspenne; "PC-legering" er faktisk et stykke plast, er å legge til en liten mengde i ABS (vanligvis under 30% PC, for ytterligere å forbedre materialets ytelse, er denne typen materiale 3D-bord applikasjonsomfang også brukt til utendørs bruk av spenne plate type.

Materialet i metallplaten 3D er klassifisert i jern og aluminium. Jernet er generelt stemplet og formet med en tykkelse på 1 mm eller mindre. Denne typen materiale har ikke mange typer tredimensjonale plater, er billig, lett å ruste, og er av generell kvalitet. Noen få anrop brukes på forsiden eller utsiden av små butikker. Aluminium tredimensjonale plater, er generelt skreddersydde spesialformede produkter, strengt tatt, før fremveksten av tredimensjonalplate, finnes det aluminiums dekorative materialer for en rekke produkter, hvorav de fleste er i form av stansekutter, For utsiden av bygningen. Utseendet til tredimensjonale plater har sterkt beriket varianter av disse produktene. Fordi aluminium er myk og ikke ruster, er materialtykkelsen generelt mer enn 1 mm. Produktet er veldig tekstur, så påføringen av aluminium tredimensjonal plate er i noen store prosjekter.

Når det gjelder installasjonsmetoder, er anvendelsesområdet for forskjellige tredimensjonale plater også forskjellige: flat-tie-operasjonen er enkel, det er prisfordeler, og mange ganger er det til innendørs bruk, eller flathet er bra, uteområdet er ikke stort; spenneplate 3D-kort, fra På installasjonssiden er det vanskelig å flate limen. Vanskeligheten her refererer til å fikse kjelen til rammen. For profesjonelle byggearbeidere, så lenge størrelsen er beregnet først, er operasjonen veldig enkel. Når utstyret er installert, kan alle trygt utføre det. Denne metoden er egnet for høyhøydeoperasjoner. Derfor er spenneplattypen 3D-plater nesten alltid brukt utendørs, for eksempel dør til dørbutikk, utendørs gardinvegger; Selvbetjente 3D-paneler, med henvisning til produksjon. Produsenter, i produktet tilbake en god spesiell lim, forbrukerne kjøper produktet, rive ut papiret, helt selvklebende. Subaru Plastic Products Factory har dyp forskning på dette området og er også utstyrt med en beskyttende film som beskytter veggen mot forurensning og forbedrer fastheten til produktet slik at forbrukerne kan nyte DIY. Derfor, selvhjelp Programmets omfang på 3D-platen er hovedsakelig reflektert i den yngre generasjonen, eller improviserte forbrukere som foretrekker hjemmedekorasjon. Avhengig av installasjonsmetoden er applikasjonsomfanget av det tredimensjonale bordet som følger: Innendørsflaten er hovedsakelig festet til hovedetasjen, og utendørsstøtfangeren er hovedflaten, og selvbetjeningen er hovedsakelig improvisert .