Hva slags tre dekorative veggpaneler er der?

- Feb 22, 2019-

For tre dekorative veggbrett er det flere typer som følger:

Solid styret

Som navnet antyder, er faste brett brettene laget av komplett tre. Som sin sterke og slitesterke, naturlige korn er solid bord det beste valget i dekorasjon. På grunn av høye kostnader og høye krav til konstruksjonsteknologi, er det imidlertid ikke mye brukt bord i utsmykning. Faste brett klassifiseres generelt etter det virkelige navnet på brettet, og det finnes ingen ensartet standardspesifikasjon.

Sponplate

Sponplate er et tynt ark laget av flis, lim og vanedannende stoffer. Prisen på denne typen styre er svært lav, men dens mangler er også misunnelige: tettheten er svært dårlig, generelt ikke egnet for å gjøre større eller sterke læringsbehov for private varer.

Tetthetskort

Tetthetskort, også kjent som fiberplate, er laget av tre eller andre plantefibre som råmaterialer, ureaformaldehydharpiks eller andre egnede klebemidler. I henhold til forskjellig tetthet kan den deles inn i fiberbasert fiberbasert fiberbasert fiberbasert fiberboard med høy tetthet og fiberbasert fiberbasert tetthet. På grunn av sin myke, slagfasthet og enkel opparbeidelse er tetthetskort et godt materiale og mye brukt.

Lephon 3D Wall Panels, MDF Wave Boards, Dekorative Grillpaneler er laget av medium-density bord, er mye brukt på veggen, taket, partisjonen, rood divider, etc.

3d wave wall board


Tags: Lephon er en profesjonell fabrikk som produserer, design og selger 3d veggpaneler, MDF veggpaneler, teksturert veggpaneler, MDF bølgebrett, skåret dekorative paneler, MDF grillepaneler, interiør dekorative paneler og så videre.