Tips for å kjøpe 3D styrevegger

- Apr 03, 2018-

3D-bordets bakgrunnsvegg er en ny type materiale. Mange kunder har et slikt spørsmål når de kjøper: Hvordan kjøper du en 3D-vegg? Her er noen tips for å velge en 3D-bakgrunnsbakgrunn:


Tips 1: Se

Når nettverket er kjøpt, se om produsenten har et kvalifikasjonsbevis for å forstå om produsenten har noen aktivitetsstyrke. Fordi tredimensjonale styret har to sertifikater er svært viktig, er den første relatert til miljøvernsertifikat, den andre er brannkarakteristikkbeviset. Hvis produsentene laster opp slike sertifikater på den offisielle nettsiden, er de fortsatt pålitelige.


Tips to: Spør

Det såkalte spørsmålet er å stille relaterte kundeservicespørsmål om 3D-bordet. For eksempel, liv, levering, fargeavvik, og om pakkeinstallasjonen og så videre. Still spørsmål som du ikke forstår i detalj og unngå tvister.


Tips 3: Klipp ut

Den såkalte cut er å be de beste produsentene å sende prøver, ta en titt på fargen på produktet, produktet er tykkelsen på snittet er pent og om det er deformasjon og så videre. Generelt har en 3D-plate av god kvalitet lyse farger, ensartet farge, ingen støy, ryddig kutt og en viss tykkelse.

Derfor er nettkjøp av 3D-kort en type læring. Husk å stille flere spørsmål, tenk mer og se mer før du kjøper.