De unike fordelene med 3D-veggpaneler

- Apr 03, 2018-

3D bord, 3D bord er en ny type innendørs og utendørs veggen tredimensjonale dekorative bord. Stilig og enkel design, ekte tredimensjonal effekt, enkeltbrikkefri kombinasjon, tilfeldig kamp for å stave ut forskjellige mønstre og stilarter, tredimensjonalt bord kan farges, med mer fleksibel dekorativ design og bedre dekorative kunst effekter.

Det tredimensjonale styret har en generasjon og to generasjoner, og generasjonen kalles plantefiber. Den andre generasjonen kalles det nye polymermiljøbeskyttelsesmaterialet tredimensjonalt bord for å overvinne manglene i en generasjon papirbrett, ved bruk av miljøvennlige komposittmaterialer, kan brukes utendørs, brannhemmende, vaskbar, kan være naturlig Bruk, kan også være DIY farge, tredimensjonal effekt (lettelse høyde plan til 60MM eller så), lett å kutte, enkel å installere, forskjellig enkelt kombinasjon for å oppnå personlig DIY effekt, det er mange typer tradisjonelle dekorative plater, den vanligste er aluminium plast bord , brannbord, trebrett og så videre.

I veggdekorasjonen har tradisjonelle keramiske fliser og isolasjonsmaterialer ikke nådd de estetiske standardene til mennesker. Folk trenger litt fasjonabel dekorasjon, og etterretning og diversifisering har blitt nye høydepunkter for bedrifter å forfølge markedet. Så Fuxi-folk tok ledelsen ved å bruke Aerospace ACM-materialer til innendørs og utendørs vegger, ved hjelp av en spesiell prosess ACM-formelvarmeherdestøping, slik at den tredimensjonale platen har en veldig sterk stivhet, blir substratet til den tredimensjonale platen injisert med ultrafiolett fluorokarbonmaling og overflateavtale. Produksjonen vedtar automatisk automatisert styringsteknologi for å øke produksjonseffektiviteten og andre metoder for å redusere produksjonskostnadene. Den har introdusert en ny type AVM tredimensjonal plate med utmerket kvalitet og stabil pris.

Den raske 3D-bordet 3D-kortbakgrunnsmuren kan kombineres for å passe til dagens 21. århundre publikum, fordi ungdommene forfølge individualitet og frihet og vil være annerledes. Flere og flere mennesker liker å dekorere sin nåværende bakgrunn med flere av sine egne egenskaper, og nå spiller bakgrunnsmuren en svært viktig rolle i hele renoveringen. Bli fokus for hele hjemmebruket. Det gode eller dårlige i bakgrunnsmuren har direkte påvirket vårt nåtid, og har også medført vakrere endringer i våre liv.

Fordi den originale hvite veggen med den originale dekorasjonen har endret seg, har bakgrunnsmuren fått mer oppmerksomhet. Veggen er ikke bare en dekorasjon, men spiller også en svært viktig rolle i hele hjemmebasen. Kan gjøre din boligdekorasjon ser mer kunstnerisk og vakker ut, kan vi velge i henhold til deres egne preferanser, passe inn i den generelle stilen i dekorasjonen, og til å dekke sine egne behov for en vegg for å gjøre dekorasjonen mer dekorativ.