Texture MDF Sheets

Texture MDF Sheets

Tekstur MDF Ark Design: WP-018 Texture MDF Ark kan legge visuell interesse for interiøret og gi den en moderne kant. Subtile teksturer stiller stemningen til innredning, mens mer karakteristiske design er ideelle for aksentvegger. Produktdetaljer Material: MDF-bakside: Melamin Dimensjon: ...

Produktdetaljer

Texture MDF Sheets

Design: WP-018

Tekstur MDF-ark kan legge til visuell interesse for interiøret og gi den en moderne kant. Subtile teksturer stiller stemningen til innredning, mens mer karakteristiske design er ideelle for aksentvegger.

 

produkt detaljer

Materiale: MDF

Backing: Melamin

Dimensjon: 2440 * 1220mm, eller tilpasset

Tykkelse: 12mm - 25mm

Mønsterretning og justering: De fleste mdf veggpanelene kan bestilles i vertikal eller horisontal mønsterretning.

Vekt: vanligvis ca 25kgs / pc.

Tilpassede design: Vi kan muligens programmere og lage en tilpasset design. Bare send tegningen til oss, og vi vil kontakte deg for å diskutere muligheten og prisen.

 

Produksjonsprosess:

image001.jpg

Mønsterretning:

Texture MDF Sheets-designene kan orienteres vertikalt eller horisontalt. Dette betyr at du kan velge hvordan du vil at mønsteret skal kjøre. Denne fleksibiliteten lar deg også få mest mulig ut av belysningen i rommet for å maksimere 3D-effekten av designene.

 

Nøkkelegenskaper:

1. Ubegrenset fargevalg

2. Kan bores og skrues til en eksisterende vegg

3. Sterk og holdbar

4. Kostnadseffektiv


Interessante måter å bruke Texture MDF Sheets:

I tillegg til å skape virkelig fantastiske funksjonelle vegger, kan Texture MDF Sheets brukes på mange andre måter. Tenk barfronter, øyebord og skrivebordsfronter, dører og skuffer for underholdningsenheter og forfengelighetskapsler, bedriftslogo-bakgrunner, sengetepper, innendørs eller utendørs veggkonstruksjoner, til og med hageskjermer.

image003.jpg


Pakke og forsendelse:

image005.jpg

 

Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på å designe og produsere Texture MDF Sheets i Guangzhou i mer enn 10 år. Lephon har en misunnelsesverdig fordel ved å kjenne dagens og fremtidige markedsbehov og trender og holde tritt med den konstante strømmen av nye innovasjoner. Vi er først og fremst involvert i produksjon av MDF Wave Boards, skåret dekorative paneler, 3D-veggpaneler, Grille Screen Panels, etc .

image007.jpg

Ferdige produkter:

image009.jpg


Forespørsel