Modulære veggpaneler

Modulære veggpaneler

Modular Wall Panels Design: WP-026 Lephon Modular Wall Panels er et spennende utvalg av dekorative, teksturerte veggpaneler med mønstre skåret inn i overflaten. En funksjonsvegg i 3D-modulære veggpaneler skaper en stor innvirkning, utlåner en arkitektonisk følelse til rommet til relativt lite pris ....

Produktdetaljer

Modulære veggpaneler

Design: WP-026

Lephon Modular Wall Panels er et spennende utvalg av dekorative, teksturerte veggpaneler med mønstre skåret inn i overflaten. En funksjonsvegg i 3D-modulære veggpaneler skaper en stor innvirkning, og gir en arkitektonisk følelse til rommet til relativt lite pris.

 

produkt detaljer

Kjernemateriale

MDF / HDF - Medium / High Density Fiberboard

Flate

Vanlig (rå materiale); maleri

Tilbake Fullfør

Melaminpapir

mønstertype

4 sider gjentatt / kontinuerlig

Størrelse

1220x2440mm, eller tilpasset

Tykkelse

12mm, 15mm, 18mm, 21mm, 25mm

MDF tetthet

720 kg / kubikkmeter ~ 830 kg / kubikkmeter

Brannsikker karakter

GB8624 02006 B, A

Miljøvennlig karakter

E0, E1

Vekt

Om lag 25 kg / stk.

Last mengde

20GP: 400 stk., 40GP: 800 stk. (for 15mm THK)

MOQ

Ingen MOQ

Ledetid

Omtrent 10 dager, eller basert på bestillingsmengde

Oppbevaring

I horisontal stilling for å unngå deformasjoner

Produksjonsprosess:

image001.jpg

Modulære veggpaneler Materialer:

De modulære veggpanelene som er laget av MDF eller tre, er de beste som skal brukes til gang, stue eller soverommet. MDF / Wood kan faktisk matche med nesten hvilken som helst stil du har i ditt interiør, uansett om det er provence eller antikke. Dette er miljøvennlig og også sterkt.

 

Fordeler:

Lephon Modular Wall Panels kan enkelt dekke hele veggene og dermed helt endre rom som er der i rommet. Det kan brukes på en slik måte at du kan gjøre høyde og bredde på rommet ser mye mer ut enn hva det er. De er egentlig noe du kan bruke til hjemmet ditt slik at du får plassene som er dekorert som på den måten du vil ha med mye fantasi og det stilige utseendet.

Interessante måter å bruke modulære veggpaneler på:

I tillegg til å skape virkelig flotte funksjonelle vegger, kan modulære veggpaneler brukes på mange andre måter. Tenk barfronter, øyebord og skrivebordsfronter, dører og skuffer for underholdningsenheter og forfengelighetskapsler, bedriftslogo-bakgrunner, sengetepper, innendørs eller utendørs veggkonstruksjoner, til og med hageskjermer.

image003.jpg

 

Tips for å installere modulære veggpaneler på veggen:

1) Vennligst vær sikker på at veggen der du planlegger å installere de modulære veggpanelene, er jevn og flat. Hvis det ikke er forsøkt å gjøre det på den måten. Du kan ignorere noen små feil som du kan bruke metalllath på disse stedene for å installere rutene.

2) Det er godt å sette de modulære veggpanelene i en horisontal flat overflate, samt montere og se også hvordan de skal være på veggen. Det er godt å velge slike 3D-veggpaneler som har noen installeringsvinduer hvis du planlegger å installere panelene selv og gjøre det i henhold til designet som du har fått en etter en med forsiktighet. Hvis veggen er veldig jevn, kan du bruke flue for å installere panelene på den.

 

Pakke og forsendelse:

image005.jpg

 

Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på design og produksjon av modulære veggpaneler i Guangzhou i mer enn 10 år. Vår dype interesse for kvalitetskontroll og fortreffelighet har mulighet for at vi har langvarige forbindelser med vår kunde, forhandler, distributør, forhandler og kunder i og utenfor.

image007.jpg

Hot design:

image009.jpg


Forespørsel