Moderne 3D-veggpaneler

Moderne 3D-veggpaneler

Design: WP-012 Lephon Moderne 3D-veggpaneler er 1220 * 2440mm i størrelse. Mønstrene kan være i vertikal eller horisontal retning. De er tilgjengelige rå (klar til maling) eller i et bredt utvalg av overflater og farger. Produktdetaljer Material: MDF Backing: Melamin Dimensjon: 2440 * 1220mm, eller ...

Produktdetaljer

Design: WP-012

Lephon Modern 3D Wall Paneler er 1220 * 2440mm i størrelse. Mønstrene kan være i vertikal eller horisontal retning. De er tilgjengelige rå (klar til maling) eller i et bredt utvalg av overflater og farger.


produkt detaljer

Materiale: MDF

Backing: Melamin

Dimensjon: 2440 * 1220mm, eller tilpasset

Tykkelse: 12mm - 25mm

Etterbehandling: Alle moderne 3d veggpaneler er primet og klar til maling som standard. Vi tilbyr også tilpasset lakkering som spenner over hele RAL-fargespektret.


Produksjonsprosess:

1.jpg


Fordeler:

Enten du er arkitekt, innredningsarkitekt, byggmester eller hjemmekunstner, kan du bruke våre 3D-veggpaneler for å skape en helt unik type veggdekorasjon.

Lephon moderne 3d veggpaneler kommer i ulike mønstre som fører til en rekke kreative stiler.


Bored of Painted Walls? Her er en ide!

Alle vil at hans / hennes hus skal se bra ut og dermed setter hver dame i huset huset, og tar vare på det minste mulig. Men noen mennesker blir irritert og ser en malt vegg mens noen vil at veggen skal se ut som et kunstverk. Vel, ikke bekymre deg her er noe man kan gjøre for å kvitte seg med malte vegger og gjøre hjemmet ditt lyst. Bare installer moderne 3d veggpanel element på veggen og gjør det ser levende ut. I stedet for å maler veggen og opplever trakassering av omkledningsrom, er dette den korteste mulige måten å gjøre hjemmet ser dekorativt ut.

2.jpg


Installasjon:

Installasjonen av Modern 3D Wall Panel er akkurat det samme som andre trepaneler; De kan limes direkte til veggen eller skrues på veggen. Hvis du bruker skruer for å feste panelene på veggen, bør en kitt brukes til å dekke skruehodene. Som sådan anbefaler vi alltid liming av panelene til veggen med kontakt- eller monteringslim som et første alternativ.


Pakke og forsendelse:

3.jpg


Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på design og produksjon av moderne 3d veggpaneler i Guangzhou i mer enn 10 år. Lephon tilbyr forbrukeren et bredt utvalg av trepaneler for å passe våre kunder, forhandlere, distributører og forhandlere til décor. Også vi gjør tilpasset (lage på bestilling) størrelse og design.

4.jpg


Nye design:

Det er noen av de beste designene som man kan velge og dekorere hjemmet med. Maleriet av alle designene kan gjøres i henhold til kundens valg. Dekorative veggkunstpaneler er noe som man kan bruke til å legge til en kunstnerisk effekt i huset. Hvert roms betydning kan forbedres ved å bruke slike dekorative elementer.

5.jpg

Forespørsel