Fungerer veggpaneler

Fungerer veggpaneler

Funksjon Veggpaneler Design: WP-017 Miljøvennlige, panelprodukter som Feature Wall Panels, som har blitt brukt vellykket for bygging av møbler og interiør internasjonalt i flere år, er nå raskt i stand til å akseptere hjem og kontorer. Produktdetaljer Størrelse: ...

Produktdetaljer

Fungerer veggpaneler

Design: WP-017

Miljøvennlige paneler som Feature Wall Panels, som har blitt brukt med suksess for bygging av møbler og interiør internasjonalt i flere år, får nå raskt aksept i hjem og kontorer.

 

produkt detaljer

Størrelse: 1220 * 2440mm (4 'x 8' fot), eller tilpasset

Tykkelse: 12mm, 15mm (vanlig), 18mm, 21mm, 25mm

Materiale: MDF eller HDF

Tetthet: 680 kg / kubikkmeter ~ 830 kg / kubikkmeter

Overflate: Vanlig (råmateriale), Primer, Maling

Tilbake: melaminpapir

Farge: RAL-fargediagram, eller tilpasset

MOQ: Nei MOQ

Pakke: Kartong, Pall eller tilpasset

Antall: 400 ark / 20 fot

Design: Hundrevis av forskjellige design for valg, eller tilpasset

Produksjonsprosess:

image001.jpg

Fordeler med funksjonens veggpaneler:

1. Kontinuerlig mønster: Uansett hvor stort ditt veggområde, mønstrene til funksjonens veggpaneler fortsetter i en uavbrutt strømning over flere paneler.

2. Tilpassede veggpaneldesign: Hvis du vil at et veggpanel i et design ikke vises, kan det hende vi kan lage det for deg. Trenger bare tegningene dine.

 

Bored of Painted Walls? Her er en ide!

Alle vil at hans / hennes hus skal se bra ut og dermed setter hver dame i huset huset, og tar vare på det minste mulig. Men noen mennesker blir irritert og ser en malt vegg mens noen vil at veggen skal se ut som et kunstverk. Vel, ikke bekymre deg her er noe man kan gjøre for å kvitte seg med malte vegger og gjøre hjemmet ditt lyst. Bare installer moderne 3d veggpanel element på veggen og gjør det ser levende ut. I stedet for å maler veggen og opplever trakassering av omkledningsrom, er dette den korteste mulige måten å gjøre hjemmet ser dekorativt ut.

image003.jpg

 

Fra funksjonsvegger til møbler:

Bortsett fra å skape en unik stil med veggpaneler, kan veggpaneler utformes i møbler som dører på underholdningsenheter og små skap. De gjør fantastiske bar og resepsjonen fronter, seng hoder og mer.

image005.jpg

 

Pakke og forsendelse:

image007.jpg

 

Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på å designe og produsere moderne veggpaneler i Guangzhou i mer enn 10 år. Støttet av mange års erfaring og eksponering innen interiørdesign og arkitektonisk industri, setter vi oss i en fordel ved å kjenne dagens og fremtidige markedsbehov.

image009.jpg

Nye design:

Det er noen av de beste designene som man kan velge og dekorere hjemmet med. Maleriet av alle designene kan gjøres i henhold til kundens valg. Feature Wall Panels er noe som man kan bruke til å legge til en kunstnerisk effekt i huset. Hvert roms betydning kan forbedres ved å bruke slike dekorative elementer.

image011.jpg


Forespørsel