Dekorativ vegg kunst paneler

Dekorativ vegg kunst paneler

Design: WP-007 Lephon dekorativ veggpaneler kommer i hundrevis av design som forbedrer utseendet på vegger og tak godt. Dekorativ vegg kunst panelene kan installeres på kjøkkenet som skodder, vegger, søyler, møbler, etc. Spraymaling permisjon 3D dekorative felt en...

Produktdetaljer

Design: WP-007

Lephon dekorativ veggpaneler kommer i hundrevis av design som forbedrer utseendet på vegger og tak godt. Dekorativ vegg kunst panelene kan installeres på kjøkkenet som skodder, vegger, søyler, møbler, etc. Spray maling på 3D dekorative felt la en vakker og slående finish på rommets interiør.


Produktdetaljer

Kjernemateriale

MDF/HDF-middels/høy tetthet fibertre

Overflate

Ren (råstoff); maleri

Tilbake slutt

Melamine papir

Mønstertypen

4 sider gjentatte/kontinuerlig

Størrelse

1220x2440mm, eller tilpasset

Tykkelsen

12mm, 15mm, 18mm, 21mm, 25mm

MDF tetthet

720kg/kubikk meter ~ 830kg/kubikk meter

Brannsikre klasse

GB8624 02006 B, A

Miljøvennlig klasse

E0, E1

Vekt

Om 25 kg/pc.

Last antall

20GP: 400 PCer, 40GP: 800 PCer. (for 15mm thk)

MASTERPACK

Ingen Masterpack

behandlingstid

Ca. 10 dager eller basert på ordreantallet

Lagring

I vannrett posisjon for å unngå forvrengning


Produksjonsprosessen:

1.jpg


Fordeler:

Lephon dekorativ veggpaneler presentere store kreative muligheter med muligheten til å tilpasse utførelser, størrelser og design. Alle paneler er så nettopp konstruert slik mønstre flyter flytende over hele veggen.

Dette betyr panelene kommer til nettstedet krever ikke på stedet kutte eller etterbehandling, spare din tid, rot, penger og beholde fabrikken brukt overflaten eller farge matchet spray finish.


Lei av malte vegger? Her er en idé!

Alle ønsker sine hus å se bra ut og dermed hver dame i huset angir huset, ta vare på minste ting mulig. Men noen mennesker får irritert å se en malt vegg mens noen vil veggen for å se ut som et kunstverk. Vel, ikke bekymre deg her er noe man kan gjøre for å kvitte seg med malte vegger og gjøre hjemmet ditt ser fancy. Rettferdig installere en dekorativ vegg kunst paneler vare på veggen og gjøre det ser levende. Istedet for å male veggen og har trakassering av garderober, er dette den kortest mulig måten å gjøre hjemmet se dekorative.

6.jpg


Installasjon:

Skruen: kunne bruke skruen for å fikse på rammen eller andre steder

Lim: kunne bruke limet for å fikse på rammen eller andre steder

Klippet: kunne løses ved glasspaneler eller annet materiale


Pakken & forsendelse:

3.jpg


Lephon Factory:

Lephon fabrikken har vært spesialisert innen design og produksjon av dekorativ veggpaneler i Guangzhou i mer enn 10 år. Lephons ansatte og teknisk støtte er tilgjengelig for å hjelpe deg å velge riktig design for programmet også å gi deg eksempler på våre produkter for evaluering. Vårt endelige mål er din tilfredshet.

4.jpg


Ny design:

Det er noen av de beste designene tilgjengelig som man kan velge og dekorere hjemmet med. Maling av hver design kan gjøres i samsvar med valget av kunden. Dekorativ veggpaneler er noe som man kan bruke til å legge en kunstnerisk effekt til huset. Hvert rom betydning kan styrkes ved hjelp av dekorative elementer.

5.jpg

Forespørsel