Dekorativ interiør vegg panel

Dekorativ interiør vegg panel

Dekorativ interiør Wall panel Design: WP-023 flotte utformingen av Lephon dekorative interiøret Wall panel reflekterer god smak og stil! Relieff interiør Wall panel fanger perfekt en smak av kunder og luksuriøse utseendet på reptile hud. Produkt detaljer størrelse:...

Produktdetaljer

Dekorativ interiør vegg panel

Design: WP-023

Flotte utformingen av Lephon dekorative interiøret Wall panel reflekterer god smak og stil! Relieff interiør Wall panel fanger perfekt en smak av kunder og luksuriøse utseendet på reptile hud.

 

Produktdetaljer

Størrelse:1220 * 2440mm (4' x 8' fot), eller tilpasset

Tykkelse:12mm, 15mm (vanlig), 18mm, 21mm, 25mm

Materiale:MDF eller HDF

Tetthet:680kg/kubikk meter ~ 830kg/kubikk meter

Overflate:Ren (råvarer) Primer, maling

Tilbake:melamine papir

Farge:RAL farge diagram eller tilpasset

MASTERPACK:Ingen Masterpack

Pakke:Kartong, pall eller tilpasset

Antall:400 ark/20 ft

Design:hundrevis av forskjellige design for valg eller tilpasset

 

Produksjonsprosessen:

image001.jpg

 

Svar dekorativ interiør vegg panel:

Responsen til dekorativ interiør vegg panel har vært utrolig. Når du kommer inn den bare treffer deg i ansiktet, gjør en innvirkning. Alle som kommer inn vil ta den og spør hvor vi fikk det. Responsen har vært svært positive. Vi er stoked, vi kunne ikke vært lykkeligere.

 

Lei av malte vegger? Her er en idé!

Alle ønsker sine hus å se bra ut og dermed hver dame i huset angir huset, ta vare på minste ting mulig. Men noen mennesker får irritert å se en malt vegg mens noen vil veggen for å se ut som et kunstverk. Vel, ikke bekymre deg her er noe man kan gjøre for å kvitte seg med malte vegger og gjøre hjemmet ditt ser fancy. Bare installere moderne 3d vegg paneler element på veggen, og at det ser ut i live. Istedet for å male veggen og har trakassering av garderober, er dette den kortest mulig måten å gjøre hjemmet se dekorative.

image003.jpg

 

Applikasjoner:

Muligheter og programmer for dekorativ interiør vegg panel er uendelige; har vegger, counter fronter, kjøkken, skilting, snekker og mye, mye mer. Lephon dekorativ vegg panel er egnet for interiør, kommersielle og bolig. Design er vakkert løst, både estetisk og teknisk.

image005.jpg

 

Pakken & forsendelse:

image007.jpg

 

Lephon Factory:

Lephon fabrikken har vært spesialisert innen design og produksjon av dekorative tre Wall panel i Guangzhou i mer enn 10 år. Lephons dekorative tre wall panel kommer i en rekke mønstre å ligne grooves, måner, krusninger og bølgete vegger. Legge denne moderne veggkledning vil gi en designer effekt til ditt rom med minimal innsats.

image009.jpg

 

Mønster kontinuerlig:

Alle Lephon dekorative interiøret Wall panel for fire sidene mønster kontinuerlig når paneler fikse sammen på veggen, fyll på linje for å møte installasjon sømløs, hele veggen ser ut som et stort bilde.

image011.jpg


Forespørsel