Kunst med 3D Veggdekor

Kunst med 3D Veggdekor

3D Wall Art Decor Design: WP-029 en rekke 3D vegg Art Décor er laget av MDF. Den dekorative effekten oppnås ved carving panelets overflate å lage et mønster. Produkt detaljer materiale: MDF støtte: Melamine dimensjon: 2440 * 1220mm eller egendefinert tykkelse: 12mm-25mm mønster retning...

Produktdetaljer

Kunst med 3D Veggdekor

Design: WP-029

En rekke 3D vegg Art Décor er laget av MDF. Den dekorative effekten oppnås ved carving panelets overflate å lage et mønster.

 

Produktdetaljer

Materiale:MDF

Sikkerhetskopiering:Melamine

Dimensjon:2440 * 1220mm, eller tilpasset

Tykkelse:12mm-25mm

Mønster retning og justering:de fleste mdf vegg paneler design kan bestilles i loddrette eller vannrette retning.

Vekt:vanligvis om 25kgs/pc.

Tilpasset design:Vi kan ikke kunne programmere og gjøre et tilpasset design. Videresend tegningen til oss og vi vil kontakte deg for å diskutere muligheten og kostnader.

 

Produksjonsprosessen:

image001.jpg

 

Overflatebehandling:

3D vegg Art Décor kan leveres i en naturlig farge, med primer eller ferdig (malt i forskjellige utførelser eller dekket med finér), og dermed møte alle forskjellige estetiske krav og opprette et spill av lys, skygger og farger.

 

Nøkkel vise egenskaper:

1. dobbel hvit primet & klar til å male

2. computer for sømløst flyter fra panelet til neste

3. uten formaldehyd

4. enkel installasjon

 

Applikasjoner:

For prosjekt av stor betydning og enkel dekorative elementer, 3D Wall Art Décor brukes i noen innredning sektor: butikker, hoteller, marine, bolig møbler som veggkledning, møbler, dører og mye mer.

1.jpg

2.jpg

 

Pakken & forsendelse:

image005.jpg

 

Lephon Factory:

Lephon fabrikken har vært spesialisert innen design og produksjon av 3D Veggdekor kunst i Guangzhou i mer enn 10 år. Lephon kan nå presentere en samling av en rekke forskjellige materialer og design, som du kan velge fra en best egnet til din personlige stil og behov.

image007.jpg

 

Relaterte produkter:

image009.jpg


Forespørsel