3D-panelstruktur

3D-panelstruktur

Design: WP-008 Opprett et imponerende rom med vårt nye utvalg av 3D Panel Texture. Velg mellom en rekke mønstre inspirert av elementer funnet rundt vår planet. Våre 3D Texture Panels kan brukes i både kommersielle og boliginteriør som gir en kostnadseffektiv løsning til enhver renovering ...

Produktdetaljer

Design: WP-008

Opprett et imponerende rom med vårt nye utvalg av 3D Panel Texture. Velg mellom en rekke mønstre inspirert av elementer funnet rundt vår planet. Våre 3D Texture Panels kan brukes i både kommersielle og boliginteriør som gir en kostnadseffektiv løsning til enhver renovering eller bygging.


produkt detaljer

Materiale: MDF

Backing: Melamin

Dimensjon: 2440 * 1220mm, eller tilpasset

Tykkelse: 12mm - 25mm

Etterbehandling: Alle paneler er primet og klar til maling som standard. Vi tilbyr også tilpasset lakkering som strekker seg over hele Ral-fargespektret.


Produksjonsprosess:

1.jpg


Fordeler:

1.Fullt ferdig med ansikt og kanter, slik at ingen skjæring eller etterbehandling på stedet

2.Patterner flyter på tilstøtende paneler

3.Alt ubegrenset rekkevidde

4.Sorterer skreddersydd for å passe din søknad som standard

5.Beskriv eller eksklusive alternativer


Applikasjoner:

Lephon design og produserer dekorative, maskinstrukturerte 3D-veggpaneler for funksjoner vegger og bar og mottak fronter i et vilt utvalg av kommersielle og innenlandske applikasjoner.

2.jpg


Installasjon:

Lephon Texture Wave Wall Panels er installert med en kombinasjon av panel lim på ryggen som flytende negler, og enten motsugede skruer eller hodeløse negler skutt med neglpistol. Når panelene er installert, påføres fyllmaterialet på naglene eller skruehullene og sømene mellom de to panelene.


Pakke og forsendelse:

3.jpg


Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på å designe og produsere 3D paneler tekstur i Guangzhou i mer enn 10 år. 3D-strukturert veggpaneler fra Lephon-samlingen er inspirert av de abstrakte linjene og geometriske former som finnes i moderne arkitektur. Deres ubegrensede potensial gjør hvert rom unikt.

4.jpg


Flere design:

5.jpg

Forespørsel