3D MDF-paneler

3D MDF-paneler

Design: WP-009 Lephon 3D MDF Paneler kommer i forskjellige mønstre som fører til en rekke kreative stiler. Vend din flate utseende vegg inn i stilig 3D-vegg med vår 3D MDF Textured Wall Covering. Vår dynamiske design ser både stilig og industriell ut. Ideell hvis du ønsker et iøynefallende ...

Produktdetaljer

Design: WP-009

Lephon 3D MDF Paneler kommer i ulike mønstre som fører til en rekke kreative stiler. Vend din flate utseende vegg inn i stilig 3D-vegg med vår 3D MDF Textured Wall Covering. Vår dynamiske design ser både stilig og industriell ut. Ideell hvis du ønsker en iøynefallende vegg som heller ikke er for glitrende!


produkt detaljer

Størrelse

1220mm * 2440mm (4'x8 'fot)

Tykkelse

9mm, 12mm, 18mm, 21mm og 25mm

Materiale

MDF, HDF

Styrets karakter

E0, E1, E2

Flate

Råmateriale finish, maleri

Farge

En hvilken som helst farge og tilpasset farge

Pakking

Hvert stykke tørkes med bobleposer til en kartong; Tilpasset eskepakking

OEM

Tillatt

Mengde

400 ark / 20ft

Trekk

Vanntett, Fuktsikker, Brannsikker, veldig holdbar

Mønster

Kontinuerlig (kan forandres til et helt mønster)

bruk

Mye brukt i boliger, villaer, nattklubber, hoteller, kjøpesentre, kontor, ect.

MOQ

Ingen MOQ

Vekt

Om lag 25 kg / stk.

Last mengde

20GP: 400 stk., 40GP: 800 stk. (for 15mm THK)


Fysiske og mekaniske egenskaper:

Intern bindingsstyrke

0,75 Mpa

Statisk bøyestyrke

36,3 MPa

Bøyemodul

3420 Mpa

Tykkelse hevelse

11,7%

Motstand mot skrueuttak (brettside)

950 N

Motstand mot skrueuttak (brettoverflate)

1670 N

Fuktighetsinnhold

6,4%

tetthet

776 kg / m³

Styrets tetthetsavvik

+ 7% / -1,3%

Vannabsorpsjon

6-8% uten utvendig belegg
2% når utvendig belegg påføres


Produksjonsprosess:

1.jpg


Noe helt skreddersydd:

I designtrinnet vil kundene ofte ønske seg noe som er "litt annerledes" for å få sitt prosjekt til å skille seg ut.

Noen spør oss om å gjøre mindre endringer i design eller skala, eller kanskje be om en spesiell finish. Andre kommer til oss med sine konsepter og ber oss om å produsere eksklusive design i fantastiske finish.


Våre interne evner gjør det mulig å tilpasse design, finish og dimensjonering av panelene våre, og vi vil jobbe med deg for å lage de skreddersydde 3D MDF-panelene du har visualisert.


Installasjon:

3D MDF-panelene er installert med en kombinasjon av lim på baksiden som flytende negler, og enten motsugede skruer eller hodeløse negler skutt med neglpistol. Når panelene er installert, påføres fyllmaterialet på naglene eller skruehullene og sømene mellom de to panelene.


Pakke:

3.jpg


Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på design og produksjon av 3D MDF Paneler i Guangzhou i mer enn 10 år. Støttet av mange års erfaring og publisitet i feltet, er vi for det meste involvert i produksjon og leverandør av ulike typer trepaneler fra hele verden. Vi tilbyr forbrukeren et bredt utvalg av veggpanelark som passer til våre kunder, forhandlere, distributører og detaljister til innredning.

4.jpg


Noe helt skreddersydd?

I designtrinnet vil kundene ofte ønske seg noe som er "litt annerledes" for å få sitt prosjekt til å skille seg ut. Noen spør oss om å gjøre mindre endringer i design eller skala, eller kanskje be om en spesiell finish. Andre kommer til oss med sine konsepter og ber oss om å produsere eksklusive design i fantastiske finish.


Våre interne evner gjør det mulig å tilpasse design, finish og dimensjonering av panelerarkene, og vi vil jobbe med deg for å lage de skreddersydde 3D-veggpanelarkene du har visualisert.


Hot design:

Det er noen av de beste designene av 3D MDF Paneler tilgjengelig som man kan velge og dekorere hjemmet med. Maleriet av alle designene kan gjøres i henhold til forbrukerens valg.

5.jpg

Forespørsel