3D-funksjonens veggpaneler

3D-funksjonens veggpaneler

3D-funksjonens veggpaneler Design: WP-025 3D-funksjonens veggpaneler fra Lephon gjør akkurat det de sier: de vil gi veggene dine en tredimensjonal finish. Våre 3D-veggpaneler konverterer dine vanlige vegger til vakre kunstverk som passer perfekt til alle rom i huset ditt. Produktdetaljer Størrelse: ...

Produktdetaljer

3D-funksjonens veggpaneler

Design: WP-025

3D-funksjonens veggpaneler fra Lephon gjør akkurat det de sier: de vil gi veggene dine en tredimensjonal finish. Våre 3D-veggpaneler konverterer dine vanlige vegger til vakre kunstverk som passer perfekt til alle rom i huset ditt.


produkt detaljer

Størrelse: 1220 * 2440mm (4 'x 8' fot), eller tilpasset

Tykkelse: 12mm, 15mm (vanlig), 18mm, 21mm, 25mm

Materiale: MDF eller HDF

Tetthet: 680 kg / kubikkmeter ~ 830 kg / kubikkmeter

Overflate: Vanlig (råmateriale), Primer, Maling

Tilbake: melaminpapir

Farge: Ral fargediagram, eller tilpasset

MOQ: Nei MOQ

Pakke: Kartong, Pall eller tilpasset

Antall: 400 ark / 20 fot

Design: Hundrevis av forskjellige design for valg, eller tilpasset

Produksjonsprosess:

image001.jpg

Hva kan vi tilpasse?

1. Design

2. Fullfør

3. Dimensjonering og utklipp

Skreddersydde alternativer:

I designtrinnet vil kundene ofte ønske seg noe som er "litt annerledes" for å få sitt prosjekt til å skille seg ut. Vår egen produksjon gjør at du kan tilpasse design, finish og størrelse på våre 3D-veggpaneler, og vi vil jobbe med deg for å skape de skreddersydde 3D-veggpanelene du har visualisert.


Fordeler:

1. Datastyrt skjæring av 3D-funksjonens veggpaneler gir oss mulighet til å gi konsistente og kvalitetsdesign, og forbedrer produktiviteten ved å redusere sløsing og feil.

2. Vi leverer produkter som samsvarer med kundespesifikasjoner når det gjelder design og finish. Vi er i stand til å oppnå toppkvalitets carving ved hjelp av de nyeste CNC-rutemaskinene som reduserer vibrasjoner, og kan effektivt replikere CAD-design.

3. Våre svært dyktige og kvalifiserte serviceteam kan designe, implementere og levere selv de mest intrikate mønstrene, helt fra konseptet til sluttproduktet, til kundens tilfredshet.

image003.jpg


Pakke og forsendelse:

For standard ferdige paneler (hvitlakkert finish), er hvert panel pakket utelukkende, vi setter først en perleull i overflaten av mønsteret, og bruker deretter esken som eksteriørpakke;

For rå ferdige paneler (bare carving finish, ingen kitt, ingen polsk, ingen maling), hver to paneler i en pakning, og pakken er kartongbeskytte bare, ingen perleull.

image005.jpg

 

Lephon Factory:

Lephon-fabrikken har spesialisert seg på å designe og produsere 3D-veggpaneler i mer enn 10 år. Lephon har bygget omfattende spekter av skjermdesign til interiørdesignere, arkitekter, dekoratører og interiør, alle designene kan gjøres i bestemte størrelser og avhengig av design, kan vi skalere den slik at den passer til nesten alle størrelser.

image007.jpg

Hot design:

image009.jpg


Forespørsel