Hvor kan det søke om 3D-bordvegger?

- Apr 03, 2018-

Når det gjelder bakgrunnsmuren, tror jeg de fleste mennesker i livet vet at bakgrunnsmuren er en uunnværlig del av renoveringen av huset. Vet du hvor 3D-veggene er egnet til dekorasjon? La oss ta en titt på det nedenfor.

Først av alt, vet vi at bakgrunnsmuren er en ny teknologi. 3D-bordets bakgrunnsmasse tilfredsstiller ikke bare vår dekorasjon, men gjenspeiler også dekoratørens stil. Så høyttaleren er også det beste stedet å bruke veggdekorasjonen. Det kan sies at om det er i et hjem soverom eller stue, eller TV-apparatet er svært egnet for dekorasjon av bakgrunnsmuren, slik at du kan velge riktig bakgrunn for din egen nye boligdekorasjon. Det kan sies at å velge å bruke bakgrunnsmuren til å dekorere vårt nye hjem er også gunstig for å redusere kostnadene ved renovering.

For det andre, fordi 3D-bakgrunnsbakgrunnen er en slags dekorativ gong med gode lydabsorberings- og lydisoleringsfunksjoner, er den også veldig egnet for noen underholdningssteder som krever lydisolasjonseffekter som skal dekoreres med bakgrunnsmuren. Lydisoleringseffekten av bakgrunnsmuren kan forbedre disse underholdningen. Vurderingen av stedet kan sies å være til stor hjelp. Samtidig er noen kontorlokaler som krever lydisolering også veldig dekorert med bakgrunnsmuren. Det kan sies at uansett hvilken type plass som brukes, kan dekorasjonen av veggen gi oss en Samme dekorasjonseffekt.