Hva er kryssfiner?

- Dec 10, 2018-

Kryssfiner er en konstruert tre platemateriale består av fine lag eller spinkel tråder av tre skallfasetter knyttet sammen plassere tre korn til hverandre. Det er en kompleks materiale og festes harpiks og fiber ark av tre.

Kryssfiner kommer ikke bare forskjellige tykkelse, men også i forskjellige karakterer, så kan du velge rette for prosjektet. Lavere karakterer brukes i bygging av hus for subfloors og slikt. Selvsagt trenger disse typer kryssfiner ikke å se pen siden de vil være dekket.

Kryssfiner er en allsidig materiale med et stort spekter av applikasjoner, fra veggen og gulvbelegget støpeformer for betongkonstruksjoner, designermøbler til emballasje.

Du kan også finne kryssfiner i ulike treslag, som eik, eller lønn, eller ganske mye annet, slik at du kan få nøyaktige utseendet du ønsker for prosjektet.

textured wave wall panels


Tags: Lephon er en profesjonell fabrikk som produserer, utforme & selge 3d veggpaneler, mdf veggpaneler, strukturert veggpaneler, mdf bølge styret, utskårne dekorative felt, mdf grille paneler, innvendig dekorative paneler og så videre.