Typer av innendørs veggbekledning

- Jul 06, 2018-

Kledning er et viktig aspekt av byggekonstruksjonen. Du må velge det beste materialet for kledning for å produsere den mest estetiske, effektive og behagelige effekten.

Fra vanlige trepaneler til 3D veggpaneler er det mye valg. Følgende er de viktigste typene av innendørs veggbekledning materialer tilgjengelig i markedet:

  • Vinylbekledning: Dette er den mest populære bekledningstypen i USA. Den brukes i flertallet av boliger, da det gir nok beskyttelse og er også et rimelig alternativ for mange. Men det anses ikke for godt i kvalitet som annet kledemateriale som tre.

  • Aluminiumsbelegg: I forhold til Vinyl er aluminiumsbelegging mye kostbarere. Men dette materialet er mye moredurable og langvarig. Dermed er det gjenstand for mindre erstatning og gir sterkere kledning. Det er populært for spesielle rom som kjeller og lagring.

  • Trebekledning : Det er en mye mer høyt klassifisert kledning enn andre typer og sterkere enn aluminium og vinyl. Men det er mye foretrukket av estetiske årsaker, da det har en attraktiv finish. Denne bekledning er laget hovedsakelig av redwood eller cedar. Det er dyrt å installere og vedlikeholde.

  • Fiber sementbekledning : Dette materialet er et populært alternativ av grunner til styrke og skjønnhet. Den er sterk og ligner finishen av tre. En annen fordel er at det er enklere og billigere å installere. Disse veggpanelene er også null vedlikehold.

  • Mursteinbekledning : Denne bekledning gir et nydelig dekorativt utseende innendørs. Men det er vanskelig å installere og er ganske dyrt. Vanligvis folk som ikke liker tre foretrekker å bruke murstein. Selv om det er kostbart, er mursteinbekledning ganske slitesterk.

  • Steinbekledning : I motsetning til mursteinbekledning, betraktes steinbekledning som mer naturlig og frisk. Det er veldig populært å bruke i bad, stuer, innendørs hager og andre rom. Det er ganske holdbart, men det er veldig dyrt å installere.

  • Laminatbekledning : Denne kledningen er overlegen til andre typer. Mest populært for våte områder som bad, det er tøft og ikke visner eller brikker. Det er også billigere enn andre typer.

  • Stålbekledning : Den er egnet for både innvendige og utvendige veggbekledningspaneler .

Dette er de viktigste typene av veggbekledning.


Tag: 3d veggpaneler, MDF bølgekort, teksturerte veggpaneler, dekorativt grillkort, grillskjerm