Nå er dekorasjonsveggen det mest miljøvennlige materialet

- Apr 03, 2018-

Dekorasjonsmetodene til vegger er forskjellige, og dekorasjonseffekten er veldig lik. Hva er den mest miljøvennlige dekorasjonen?

1, miljøvern, formaldehydinnhold 0,1 mg / l, nasjonalt E0-nivå er mindre enn 0,5 mg / l. Det vil si at formaldehydinnholdet på veggen er den mest miljømessige standarden i landet, som er 5 ganger mindre. (vanligvis kjent som 0 formaldehyd)

2, vanntett, vannabsorpsjon er mindre enn 0,8%.

3, brannvern, nasjonal ingeniørnivå B1 nivå.

4, kollisjonssvikt, landshårdhet (HD) 70.

5. Innholdet av bly og benzen, 0.

Deretter presenterer du de forskjellige veggdekorasjonsmaterialene, miljøanalyse:

Vegg overflate dekorasjon metode en integrert vegg

Bambus trefiber integrert veggen er laget av bambuspulver, trepulver, kalsiumpulver og PVC-materiale gjennom polymergrensesnittets kjemiske prinsipp og plastfyllingsmodifisering, som er laget av ekstruderingsprosessen. Hele produksjonsprosessen inneholder ingen limkomposisjon, noe som helt unngår skade på menneskekroppen i materialet på grunn av frigjøring av formaldehyd. Miljøvernmaterialet har ingen skade for menneskekroppen. Ingen formaldehyd, ingen radioaktiv skade, ingen lukt.

To veggdekorasjoner av veggdekorasjon

Hovedkomponenten i malingen er en spesiell skarp lukt, og inneholder benzen og benzen, som er giftig for menneskekroppen og har stor skade på menneskekroppen. Benzenforbindelser har blitt identifisert som sterke kreftfremkallende stoffer av WHO. Når en person absorberer høy konsentrasjon av toluen og xylen på kort tid, vil symptomene på sentralnervesystemet oppstå, med lett svimmelhet, hodepine, kvalme, tetthet i brystet, svakhet og sløret bevissthet, og en alvorlig koma, noe som resulterer i død av respiratorisk og sirkulasjonsfeil. Bensen stimulerer hovedsakelig hud, øyne og øvre luftveier. Det kontakter ofte benzen, og huden kan bli tørr og desquamated på grunn av avfetting og noe allergisk eksem.

Veggdekorasjon tre tapeter

Vanlig bakgrunn kan inneholde formaldehyd, enkeltvektsmetallinnhold, vinylklorid og så videre. Disse vil skade menneskelige nerver, viskose og hud, spesielt til barn.

Veggdekorasjon fire kulturstein

Økologisk stein er reproduksjonen av marmor tekstur, ikke bare fargen og tekstur av naturstein, men også 2 ~ 3 ganger lavere enn for den tradisjonelle steinen og andre bygningsdekorasjonsmaterialer. Det kan effektivt redusere lastebærende kapasiteten til den samlede strukturen i huset, og det er mer trygt. Som vi alle vet, er den naturlige marmor strålende, og et av råmaterialene til den integrerte veggen av økologisk stein er det naturlige marmor steinpulveret, som også vil utstråle i varierende grad.

Veggdekorasjon fem keramiske fliser

Keramisk fliser er relativt miljøvennlig dekorasjonsmateriale, men det har radioaktivitet. Dens "radioaktivitet" er delt inn i to typer, den ene er naturlig radionuklid, den er bredt fordelt i alle sirkler på jorden, og den andre er kunstig stråling, som eksisterer i vårt levende miljø.

Seks maling for veggdekorasjon

De fleste løsningsmidler og organiske løsningsmidler inneholder benzen og dets forbindelser. Benzen er en fargeløs væske med spesiell aromatisk lukt, så eksperter kaller det "aroma killer".

Veggdekorasjon sju eco tre

Eco tre som bruker PVC skum teknologi for å fullføre komposittmaterialet, er et lav-karbon og miljøvennlig materiale oppmuntret av staten. På grunn av tresproblemet kan enkelte treaktige materialer imidlertid være giftige og lukt, blant annet maling, spiker og skjelling.

Fra ovenstående kontrast ser vi at den integrerte veggen er en ny type mest miljøvennlige veggdekorasjonsmateriale. Den andre er kulturstenen og det økologiske treet. Du kan velge dine egne veggdekorasjonsmaterialer i henhold til dine preferanser.