MDF Wall Panel VS PVC 3D Wall Panel

- Aug 17, 2018-

MDF Wall Panel og PVC 3D Wall Panel er vanlige 3d wall mønstre i utseende, men de er to forskjellige typer materialer:


Tykkelse:den mest populære MDF for 3d carving er 15mm tykkelse; for PVC 3d wall panel, tykkelsen er ca 1mm, og relieff tykkelsen er rundt 25mm.


3D effekt:PVC 3d wall panel har en tykkere høyde på 25mm, har en bedre 3d effekt enn MDF wall panel, som utskjæring dybde er rundt 12mm høyst.

Solid eller tom:Ifølge tykkelse informasjonen, er det lett å forstå at MDF veggen panelet er solid, mens PVC 3d wall-panelet er tomt på baksiden, det er bare en relieff hud, de fleste foretrekker solid varene.

Vekt:for MDF wall panel, vekten er rundt 10 kg per kvadratmeter, som er mye tyngre enn PVC 3d wall-panelet (rundt 1,2 kg per kvadratmeter)

Levering:Stander størrelsen på MDF veggen panelet er 1220 * 2440mm og rundt 29 kg per PVC-panelet 3d wall-panelet er mindre og lettere og det er enklere å levering.

Installasjon:PVC 3D wall panel er en enkel DIY wall panel, du trenger bare å lime og stikke på veggen så ferdig, mens installasjonen av MDF wall panel er mye mer komplisert enn PVC panel, det trenger en kryssfiner base.