Hvordan velge stil og farge på 3D-bordets bakgrunnsvegg

- Apr 03, 2018-

Hjemmet er et sted for folk å hvile. Selvfølgelig, jo mer behagelig, jo bedre. Sammenlignet med andre bakgrunnsmurer har 3D-paneler sine egne unike fordeler. Utseendet til denne typen 3D-panelvegger gjenspeiler at det ikke er noen grense for egnetheten til hjemmebruk. Materialene som kan brukes til bakgrunnsveggutsmykning, omfatter hovedsakelig plater, bakgrunnsbilder, malinger, overflatestrimmer, etc. Ulike materialer har forskjellige funksjonelle funksjoner og må nøye velges ved kjøp.

Fem poeng for å plukke en 3D-bakgrunnsbakgrunn

Vær oppmerksom på smussmotstanden til 3D-bordsmaterialer: Veggene er enkle å bli skitne, så du må velge et profesjonelt materiale som er smussbestandig og støvtett.

Vær oppmerksom på brannmotstanden til tredimensjonale brettmaterialer: Brannhemmende egenskapene til brettene må styres strengt, ikke oppfyller kravene til brannvern, og de kan ikke brukes.

I henhold til utsmykningsstilens utvalg av materialer: For valg av bakgrunnsmaterialer, velges i henhold til stil, etc., for å skape ønsket miljøatmosfære. I tillegg må det integreres med gardiner, sofaer og senger.

Valget av 3D-plate stil: Den valgte stilen kan ha et visst mønster og teksturstruktur. For eksempel kan et lite rom bruke et lite mønster, slik at mønsteret vil gi forskjellige forandringer i lys og mørk på grunn av avstanden, for å berikke innendørs uttrykk.

Valg av tredimensjonal platefarge: Ved valg av farge på den tredimensjonale platen skal de egenskaper som fargen påvirker menneskers psykologi og fysiologi tas i betraktning. Hvis restauranten trenger å skape en hyggelig atmosfære, kan gul, rød og annet materiale brukes. I soverommet og andre rom kan bruk av blå, cyan og grønt materiale få folk til å føle seg nervøs og slappe av.