Hvordan velge riktig materiale for veggpaneler? - Naturlig tre

- Nov 26, 2018-

Paneler av naturlig tre er ikke bare vakre, men tilbyr også god termisk og akustisk isolasjon. I motsetning til fliser, er det ingen fuger som samler smuss eller misfarvning. Faktisk er en av fordelene med trepaneler at det er enkelt å reparere og erstatte. Trepaneler kan slipes og forsegles for å fornye utseendet dersom overflaten er skadet. Selv om skaden er omfattende, kan panelet byttes ut uten mye forstyrrelse på gjenværende vegg.

Når det gjelder ulemper ved bruk av trepaneler, vel, de er ikke vanntette og vil begynne å rote hvis de kommer i kontakt med vann. Når du merker rotting, bør du straks sitte nedover panelet eller vurdere å erstatte den hvis den ikke kan fornyes. Husk at det vil være mye vedlikeholdsarbeid med trepaneler. Tre kan miste sin naturlige fuktighet, spesielt i luftkondisjonerte rom, så du må ha et segl påført hver nå og da for å holde fuktighet inn.

natural wood panel 2


Tags: Lephon er en profesjonell fabrikk som produserer, design og selger 3d veggpaneler, MDF veggpaneler, teksturert veggpaneler, MDF bølgebrett, skåret dekorative paneler, MDF grillpaneler, interiør dekorative paneler og så videre.