Hvordan velge riktig materiale for veggpaneler? -MDF styret

- Dec 05, 2018-

Middels tetthet fiberplater (MDF), i alle dens tettheter, er laget av trefibrene. De ville være små biter av løvtre eller bartre. Kombiner disse med voks og harpiks bindemiddel, og skjemaet paneler ved å bruke trykk og høy temperatur.

MDF er generelt tettere enn kryssfiner. Det består av atskilt fibre, men kan brukes som byggemateriale lignende program å kryssfiner. Det er sterkere og mye tettere enn sponplater.

Den største fordelen med å bruke MDF er at det er billig, og det kan gjøres for å ligne tre av flekker det. Derfor får du naturlig woody utseende du har drømt om for en brøkdel av prisen du betaler for ekte tre paneler. Men er middels tetthet tre svak i forhold til tre, så det kan sprekke eller delt når under press. Det er derfor du må være svært forsiktig når du installerer den.

MDF Board

Tags: Lephon er en profesjonell fabrikk som produserer, utforme & selge 3d veggpaneler, mdf veggpaneler, strukturert veggpaneler, mdf bølge styret, utskårne dekorative felt, mdf grille paneler, innvendig dekorative paneler og så videre.