Elementer av 3D veggpaneler kan tilpasses

- Jul 23, 2018-

Design

Om du trenger en helt unik og forskjellig konsept, eller en tilpasning av en av våre eksisterende design, vennligst kontakt oss for å diskutere dine ideer. Vi kan også balansere design over veggen for å forbedre llok for deg og produserer flat infill stykker for perimeters hvis nødvendig.


Fullfør

Selv om våre standard folie, spray og myke ferdig dekke de fleste behov, kan det være ulike utførelser vi kan utforske. Snakk til oss for å diskutere sluttbehandlingsalternativer tilgjengelig.


Dimensjonering & Cut-outs

Hvis du har en Sreen å innlemme i en vegg, eller uregelmessig formet vegger å stri med, kan vi gi våre paneler i nesten alle størrelser kreves. Snakk til oss hvis du har noe du ønsker å innlemme i veggen med minimal innsats.


Dører & kurver

Små detaljer gjør en stor forskjell for prosjekter som innlemme diskret dører i stor vegg, eller bruke et panel rundt en buet resepsjon, så vennligst ta kontakt med oss hvis disse er hensyn.


Logoer & gravering

Vi de kuttet outs for skilting eller gravering logoer i panelene som gjør fabrikk-anvendt ferdig forblir intakt. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan lage logoer eller meldinger.