Veggdekorasjonspaneler Moderne

Veggdekorasjonspaneler Moderne

Wall Décor Paneler Moderne Design: GP-009 Lephon Wall Décor Paneler Moderne, med MDF.HDF som grunnmateriale, er ferdig slipt og primet for enkel dekorasjon og installasjon. Standard størrelse på Wall Décor Panels Modern er 1220 * 2440 * 15mm. Andre størrelser kan også tilpasses. Kan lett males eller ...

Produktdetaljer

Veggdekorasjonspaneler Moderne

Design: GP-009

Lephon Wall Décor Panels Moderne, med MDF.HDF som grunnmateriale, er ferdig slipt og primet for enkel dekorasjon og installasjon. Standard størrelse på Wall Décor Panels Modern er 1220 * 2440 * 15mm. Andre størrelser kan også tilpasses. Kan lett males eller sprayes i de fleste overflater.

produktbeskrivelse

Modell

GP-009

Kjernemateriale

MDF - Medium Density Fiberboard / HDF

Bli ferdig

PU-maleri med forskjellige farger; Vanlig (rå panel)

Størrelse

1220x2440mm, eller tilpasset

Tykkelse

3mm-18mm

MDF tetthet

680 kg / kubikkmeter ~ 830 kg / kubikkmeter

Tilbake Fullfør

Melaminpapir

Brannsikker karakter

GB8624 02006 B, A

Miljøvennlig karakter

E0, E1, E2

Vekt

Omtrent 20 kg / stk.

Last mengde

20GP: 400 stk., 40GP: 800 stk. (for 15mm THK)

OEM

Tillatt

MOQ

Ingen MOQ

Ledetid

Omtrent 10 dager, eller basert på bestillingsmengde

Oppbevaring

I horisontal stilling for å unngå deformasjoner

Produksjonsprosess

image001.jpg

Laget til å måle veggdekorasjonspaneler Moderne:

Produsert til dine eksakte dimensjoner, fullfører vi fullstendig ansiktet og kantene på Wall Décor Panels Modern med et stort utvalg av fabrikkpåførte overflater, noe som betyr at du ikke har klippe eller etterbehandling på stedet og veggdekorpaneler kommer på stedet, klar til installasjon .

Hvorfor bruke veggdekorasjoner moderne for interiør?

Lephon Wall Décor Panels Moderne kan enkelt dekke hele veggene og dermed helt endre rom som er der i rommet. Det kan brukes på en slik måte at du kan gjøre høyde og bredde på rommet ser mye mer ut enn det. Veggdekorpaneler Moderne er egentlig noe du kan bruke til hjemmet ditt slik at du får plassene som er dekorert som på den måten du vil ha med mye fantasi og det stilige utseendet.

Hvorfor velge Lephon Décor?

Lephon Décor har en misunnelsesverdig fordel ved å kjenne dagens og fremtidige markedsbehov og trender og holde tritt med den konstante strømmen av nye innovasjoner. Vi er primært involvert i produksjon av Wall Décor Panels Moderne, MDF Wave Boards, MDF Grille Panels, 3D Wall Panels , Teksturerte veggpaneler.

Disse er enkle å installere og vedlikeholde, og vil gi deg problemer med gratis service i mange år framover.

Pakke og forsendelse:

image003.jpg

Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på å designe og produsere Wall Décor Panels Modern i Guangzhou i mer enn 10 år. Vi er fokuserte og engasjerte i å innovere, designe, produsere og bringe ny trend til interiørdesign og arkitektonisk industri.

image005.jpg

Relaterte produkter:

image007.jpg

Forespørsel