Kledning veggpaneler

Kledning veggpaneler

Veggen kledning paneler Design: GP-008 Lephon veggpaneler kledning er en rekke design, farger, teksturer, størrelser og utførelser at design profesjonelle total ytringsfrihet i den kreative prosessen. Produkt detaljer element: Vegg kledning paneler merke: Lephon størrelse: 1220 * 2440mm,...

Produktdetaljer

Kledning veggpaneler

Design: GP-008

Lephon veggpaneler kledning er en rekke design, farger, teksturer, størrelser og utførelser at design profesjonelle total ytringsfrihet i den kreative prosessen.


Produktdetaljer

Element:Kledning veggpaneler

Merke:Lephon

Størrelse:1220 * 2440mm, eller tilpasset

Materiale:MDF/HDF

Farge:males farger

Opphavsland:Guangdong, Kina

MASTERPACK:ingen Masterpack

Bruk:hjem, kontoret, hotellet, utstilling, restaurant, butikk, etc.


Produksjonsprosessen:

image001.jpg

 

Valgfrie farger:

1. råstoff

2. primer farge

3. malt i alle farger

4. dekket med finér

 

Tilpasset design:

1. vi har flere hundrevis av forskjellige design for ditt valg.

2. tilpasset design for kledning veggpaneler er også tilgjengelig. Bare send tegningene til oss.

 

Tips for installering av kledning veggpaneler på veggen:

1. Vennligst kontroller at veggen der du planlegger å installere kledning veggbrakettene er jevn og flat. Hvis den ikke prøver å gjøre det på den måten. Du kan ignorere noen små feil som du kan bruke metall lekte på disse stedene for å installere rutene.

2. det er godt å sette kledning veggbrakettene i horisontal flate samt montere og også se hvordan de trenger å være på veggen. Det er lurt å velge slike 3d veggpaneler som har fått noen installere spor hvis du planlegger å installere panelene selv og gjøre det som designen som du har med forsiktighet. Hvis veggen er veldig veldig glatt, så kan du bruke røykrøret for installere panelene på den.


Pakke:

image003.jpg

 

Leve livet med Lephon veggpaneler kledning:

Alle Lephon veggpaneler kledning kan brukes til å tilpasse alle rom: soverom, stue, kjøkken, etc. Perfekt for oppussing, vegg dekor, møbeldesign og så videre.

Med en opplyst av fantasi, kreativitet og litt hjelp fra våre sikkerhetseksperter team du har muligheten til å skape et unikt miljø eller transformere plass.

 

Lephon Factory:

Lephon fabrikken har vært spesialisert innen design og produksjon av kledning veggpaneler i Guangzhou i mer enn 10 år. Som en profesjonell, og kunst og en verden fabrikk i industrien, Lephon er nå kjøpedyktig presenterer en samling av en rekke forskjellige materialer og design for din velge en best egnet til din personlige stil og behov.

image005.jpg

 

Hot design:

image007.jpg

Forespørsel