MDF-tekstur

MDF-tekstur

MDF Texture Design: GP-013 Lephon MDF Texture gir et stort kreativt omfang med muligheten til å tilpasse mål, størrelser og design. Omhyggelig maskinert til sidens dimensjoner, er vårt brede utvalg av MDF-teksturer helt ferdig på ansiktet og kantene med våre høykvalitets overflater. Produkt...

Produktdetaljer

MDF-tekstur

Design: GP-013

Lephon MDF Texture gir et stort kreativt omfang med muligheten til å tilpasse finish, størrelser og design. Omhyggelig maskinert til sidens dimensjoner, er vårt brede utvalg av MDF-teksturer helt ferdig på ansiktet og kantene med våre høykvalitets overflater.

Produkt detaljer

Materiale: MDF / HDF

Dimensjon: 1220 * 2440mm (standard), eller tilpasset

Tykkelse: 3mm - 25mm

Etterbehandling: Alle MDF-teksturer er rammet, primet eller malt. Tilpasset farge og design er også tilgjengelig.

Produksjonsprosess:

image001.jpg

utførelser:

Lephon-fabrikken påførte overflater gir så mye mer enn & ldquo; bare en annen veggdekning & rdquo; og la deg med hundrevis av alternativer å velge mellom for å skape noe helt annet for kundene dine.

Folie - Spray Finish - Trefiner

fordeler

1.Lephon MDF Texture kommer til nettstedet som krever ingen skjæring eller etterbehandling på stedet, og sparer tid, rot, penger og holder fabrikken påsatt overflate eller fargekompatibel spray.

2.Lephon MDF Texture-design gir effekten av interiøret ditt behov for å bli vakkert og inspirerende rom hvor kundene dine vil ha tid til å tilbringe tid.

3. Kan installeres permanent på veggen eller som midlertidige modulære paneler.

4.Custom størrelser og mønstre er tilgjengelige.

Noe helt skreddersydd:

Under designfasen vil kundene ofte ønske seg noe som er litt annerledes & rdquo; for å gjøre sitt prosjekt virkelig skiller seg ut. Noen spør oss om å gjøre mindre endringer i design eller skala, eller kanskje be om en spesiell finish. Andre kommer til oss med sine konsepter og ber oss om å produsere eksklusive design i fantastiske finish.

Våre interne evner gjør det mulig å tilpasse design, finish og dimensjonering av våre MDF-strukturpaneler, og vi vil jobbe med deg for å lage den skummede MDF-tekstur du har visualisert.

Pakke:

image003.jpg

Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på å designe og produsere MDF Texture i Guangzhou i mer enn 10 år. Vår komplette linje med MDF Texture-produkter som tilbyr et dramatisk alternativ til tradisjonelle flate veggpaneler. Vi tilbyr et utvalg av design, tekstur, skjønnhet, størrelse og overflate som gir design profesjonell total ytringsfrihet under den kreative prosessen.

image005.jpg

Flere design:

image007.jpg

Forespørsel