Interiør veggbekledning design

Interiør veggbekledning design

Interiør Veggbekledning Design: GP-022 Lephon Interior Wall Cladding Designs, med en unik innrykket tekstur, kan brukes som en 3D veggdekning for et sterkt fokuspunkt. Det er perfekt i alle hotell-, restaurant- eller butikklokaler. Produktdetaljer Størrelse: 1220 * 2440mm, 600 * 600mm, 600 * 1200mm, ...

Produktdetaljer

Interiør veggbekledning design

Design: GP-022

Lephon Interior Wall Cladding Designs, med en unik innrykket tekstur, kan brukes som en 3D veggdekning for et sterkt fokuspunkt. Det er perfekt i alle hotell-, restaurant- eller butikklokaler.


produkt detaljer

Størrelse: 1220 * 2440mm, 600 * 600mm, 600 * 1200mm, 1200 * 1200mm, 600 * 2440mm, eller tilpasset

Tykkelse: 9mm, 12mm, 15mm (vanlig), 18mm, 21mm

Materiale: MDF eller HDF

Tetthet: 680 kg / kubikkmeter ~ 830 kg / kubikkmeter

Overflate: Vanlig (råmateriale), Primer, Maling

Farge: RAL-fargediagram, eller tilpasset

MOQ: Nei MOQ

Pakke: Kartong, Pall eller tilpasset

Antall: 400 ark / 20 fot

Design: Hundrevis av forskjellige design for valg, eller tilpasset


Produksjonsprosess:

image001


Kan Interior Wall Cladding Designs bli brukt ?

Hvis installasjon Innvendig veggbekledning design av hemmelige fikseringssystemer, kan de tas av og brukes igjen.


Er Interior Wall Cladding Designs Brannbestandig?

Standard klasse innvendige veggbekledning design er ikke. Så hvis du har et FR-krav, kan vi produsere i FR-klasse.


Må Innvendig Veggbekledning Design kreve vedlikehold?

Lephon innvendig veggbekledning design er praktisk talt vedlikeholdsfri, men kan dra nytte av støv eller sveve med myk børstefeste hvis du ønsker det.


Applikasjoner:

Mulighetene og bruksområdene for innvendig veggbekledning er uendelige; funksjon vegger, motfronter, kjøkken, skilting, snekkerarbeid og mye, mye mer. Lephon dekorative veggpaneler passer for interiør, kommersielle og boliger. Designene er vakkert løst, både estetisk og teknisk.

image003


Tips for å installere innvendig veggbekledning design på veggen :

1) Det er ikke nødvendig for deg å faktisk gjøre noe arbeid før du kjøper innerveggbekledningens design (3d veggpaneler). Det er nødvendig at du bare bestemmer deg for å velge stedet der du vil installere disse panelene. Du trenger bare å sikre at veggen der du planlegger å installere dem, er jevn og flat. Hvis det ikke er forsøkt å gjøre det på den måten. Du kan ignorere noen små feil som du kan bruke metalllath på disse stedene for å installere rutene.

2) Det er godt å sette innerveggpanelene i en horisontal, flatt overflate, samt sette sammen og se hvordan de skal være på veggen. Det er godt å velge slike 3D-veggpaneler som har noen installeringsvinduer hvis du planlegger å installere panelene selv og gjøre det i henhold til designet som du har fått en etter en med forsiktighet. Hvis veggen er veldig jevn, kan du bruke flue for å installere panelene på den.


Pakke og forsendelse:

image005


Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på design og produksjon av Interior Wall Cladding Designs i Guangzhou i mer enn 10 år. Lephon tilbød enkeltpersoner og bedriftskunder ubegrensede designalternativer for alle typer kommersielle og boligområder. Vi har et vell av kreative ideer til veggene dine!

image007


Relaterte produkter:

image009

Forespørsel