Interiør Fungerer veggpaneler

Interiør Fungerer veggpaneler

Interiør Funksjon Veggpaneler Design: GP-020 Interiør Funksjon Veggpaneler fra Lephon leveres vanligvis i form av skåret MDF. Disse MDF-panelene kan leveres uferdige, sprayet for å matche et hvilket som helst fargesystem (f.eks. RAL), eller belagt i en rekke slitesterke, tregrain, glans og metalliske ...
Chat nå

Produktdetaljer

Interiør Fungerer veggpaneler

Design: GP-020

Interiør Funksjon Veggpaneler fra Lephon leveres vanligvis i form av skåret MDF. Disse MDF-panelene kan leveres uferdige, sprayet for å matche et hvilket som helst fargesystem (f.eks. RAL), eller belagt i en rekke slitesterke glatt-, woodgrain-, glans- og metalllaminater.


produkt detaljer

Grunnleggende materiale: MDF / HDF

Størrelse: 1220 * 2440mm (4 * 8 fot), eller tilpasset

Tykkelse: Avhenger av design, forskjellig design trenger forskjellig dybde av skjære mønster, tykkelse tilgjengelig 3 mm - 21 mm, etc.

Farge: rå, primer, og malt


kanter:

Forhåndsdefinerte innvendige veggpaneler leveres med en hvilken som helst maling eller vinylbelegg som også påføres alle kanter, mens noen låsespor stoppes før de når kanten for å sikre et solidt utseende.


design:

Fra og med din visjon utformer våre ansatte Arkitekter og presenterer panelløsninger som respekterer integriteten til den arkitektoniske utformingen, samtidig som de gir et effektivt og rikt utfall til rommet.

Vi selger ikke bare eksisterende design interiør-veggpaneler, heller vi kan gjøre tilpassede design og mønstre.


Produksjonsprosess:

image001


Fordeler med interiør Fungerer veggpaneler:

1. Leaphon Feature Wall Panels kan males i noen farger.

2. Eventuelle mønstre og design er tilgjengelige, veldig variabel.

3. Det er veldig viktig, innvendige veggpaneler har en naturlig opprinnelse og endrer ikke mikroklimaet på rommene, slik at veggene kan "puste" fritt.


Applikasjoner:

Interiør Fungerer veggpaneler, Dekorative MDF-skjermer. Teksturert 3D-veggpaneler og modulære veggpanelsystemer som er produsert utelukkende for kommersielle og institusjonelle applikasjoner, inkludert hoteller, restauranter, bedrifter, butikker, skoler og mer.


Pakke:

image003


Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på design og produksjon av Interior Feature Wall Panels i Guangzhou i mer enn 10 år. Hvis du er på utkikk etter et naturlig og rent produkt, er våre innervegveggpaneler det rette valget for ditt interiør. Vi tilbyr modeller for 3D Wall, gjenvunnet trevegg og andre innredningsvegg.

image005


Ulike design:

image007


Forespørsel