Skåret veggpanel

Skåret veggpanel

Skåret veggpaneldesign: GP-002 Skåret veggpanel er et innovativt system med modulære vertikale og horisontale segmenter. Lephon skåret veggpanel er laget av MDF-materiale med CNC-maskin kutt ut, og deretter malte noen farger. Produktdetaljer Grunnleggende materiale: MDF / HDF Standard Dimensjoner: ...

Produktdetaljer

Skåret veggpanel

Design: GP-002

Carved Wall Panel er et innovativt system med modulære vertikale og horisontale segmenter. Lephon skåret veggpanel er laget av MDF-materiale med CNC-maskin kutt ut, og deretter malte noen farger.


produkt detaljer

Grunnleggende materiale: MDF / HDF

Standard Dimensjoner: 1220 * 2440 * 15mm (størrelsen og tykkelsen kan gjøres til kundenes krav.)

Variert mønster / design: hundrevis av design til ditt valg, eller tilpasset

Farge: ved å male hvilken som helst farge

Vekt: ca. 23 kg. Hvert panel


Fysiske og mekaniske egenskaper:

Intern bindingsstyrke

0,75 Mpa

Statisk bøyestyrke

36,3 MPa

Bøyemodul

3420 Mpa

Tykkelse hevelse

11,7%

Motstand mot skrueuttak (brettside)

950 N

Motstand mot skrueuttak (brettoverflate)

1670 N

Fuktighetsinnhold

6,4%

tetthet

776 kg / m³

Styrets tetthetsavvik

7% / - 1,3%

Vannabsorpsjon

6-8% uten utvendig belegg

2% når utvendig belegg påføres


Produksjonsprosess:

image001.jpg

Egenskaper:

1.Brilliant Color

2.Anti-gulnende

3.Against forvrengning, mot fargeforringelse

4.Moisture tette

5. Enkel å betjene


Applikasjoner:

Lephon Carved Wall Panel er mye etterspurt i: utstillingslokaler, boliger, kontorer, hoteller, restauranter, bygninger, etc.


Installasjon:

Lephon Carved Wall Panels er installert med en kombinasjon av panel lim på ryggen som flytende negler, og enten motsugede skruer eller hodeløse negler skutt med neglpistol. Når panelene er installert, påføres fyllmaterialet på naglene eller skruehullene og sømene mellom de to panelene.


Pakke:

For standard ferdige paneler (hvitlakkfarge), blir hvert panel pakket utelukkende, vi setter først en perleull i overflaten av mønsteret, og bruker deretter esken som eksteriørpakke;

For rå ferdige paneler (bare carving finish, ingen kitt, ingen polsk, ingen maling), hver to paneler i en pakning, og pakken er kartongbeskytte bare, ingen perleull.

image003.jpg


Lephon Factory:

Lephon fabrikken har spesialisert seg på design og produksjon av Carved Wall Panel i Guangzhou i mer enn 10 år. Lephon er også en profesjonell produsent av spesialdesignede, tredimensjonale veggpaneldesigner og allierte produkter ved hjelp av moderne CNC-maskiner.

image005.jpg


Hvordan kan Lephon service deg?

Lephon hjelper en til å oppfylle ønsker og konvertere sin egen kreativitet til virkelighet ved å gi tilpasning av produkter.

Lephon hjelper en til å gi sin plass et estetisk utseende og personlig preg. Lephon gir deg hundrevis av design å velge fra vår katalog.


Flere design:

image007.jpg

Forespørsel